SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Inaguració del blog
novembre 16th, 2009 by estoru

Benvolguts companys i companyes,

El blog de la UV queda inaugurat amb aquesta primera entrada. A priori aquest blog ens servirà per a treballar l’assignatura optativa “L’assaig català” però qui sap fins on podrem arribar una volta estiga acabada la tasca encomanada per la professora i tots ens haguem familiaritzat amb aquest format desconegut per a molts de nosaltres.

Aquesta primera entrada l’aprofitarem per comunicar la lectura elegida i per justificar un poc la seua elecció. L’obra que analitzarem en aquest blog és A l’inici del segle, un dietari de reflexions de Gustau Muñoz (València 1951). Aquesta obra, com indica el seu subtítol, és un dietari on l’autor reflexiona durant els primers sis mesos del any 2001 sobre esdeveniments que viu, la immigració, la situació política, social i cultural del PV, sobre el conflicte basc o sobre la cultura catalana en general.

Aquesta elecció es deu a tres factors fundamentals, el primer, de tota la bibliografia disponible, aquest era un dels autors que havia sigut nomenat a classe. El segon, la forma del llibre”el dietari”, recurs que he trobat interessant al El quadern gris i finalment, per la seua temàtica, política, cultura i societat i a més recent i que per tant farà que conega gran part dels temes i situacions comentades en aquest llibre.

Ací acaba aquesta primera entrada al blog, fins la pròxima.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 2 2 ?
 
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© Esteve Torres