SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Clausura
gener 18th, 2010 by estoru

Després d’una sèrie d’entrades relacionades amb aquesta obra de Gustau Muñoz i el posterior anàlisi complet del dietari es tanca l’estudi d’ A l’inici del segle. Un dietari de reflexions.
Ha sigut la meua primera experiència al món dels blogs de la qual acabe satisfet. A pesar d’haver-se tractat d’un blog bastant tècnic dedicat a l’estudi de l’obra ja mencionada, me’n he adonat que aquest format modern és una forma de fer literatura i d’expressar moltes sensacions. Com ja vaig anunciar al inici del blog, aquest fou obert per complir amb el programa de l’assignatura L’assaig català, però que després de complir la tasca encomanada per la professora Maria Conca no sabia fins on podia arribar. Possiblement aniré escrivint de tant en tant anècdotes, reflexions o preocupacions ja siguen de tipus acadèmic i personal.
Des d’ací agrair la incorporació de formats com aquest i el fòrum de lectura al programa d’una assignatura ja que la fan diferent i molt més dinàmica. En fi surto content de la meua primera experiència bloggera i espere que açò solament acabe de començar.

Esteve Torres i Rubió


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 14 8 ?
 
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© Esteve Torres